Kaip išsirinkti kvepalus?

Kaip išsirinkti kvepalus? 

Kaip issirinkti kvepalus

Kvepalai – neatskiriama kasdieninio gyvenimo dalis. Tačiau išsirinkti tinkamus atskirai progai kvepalus yra ištisas menas. Šios paprastos sveiko proto taisyklės padės jums jaustis puikiai ir palikti nepakartojamą įspūdį visur ir visuomet. Taigi pradedame. Jeigu norite kvėpintis, turite suprasti, kodėl jūs tai darote.

Ko jūs iš tikro norite?

Jėgų suteiks – pipirmėtė ir greipfrutas

Jeigu ryte skubate į darbą ir norite jaustis darbinga ir žavi- rinkitės jėgų ir žvalumo suteikiančius pipirmėtės, citrinos ir greipfruto aromatus. Mokslinių tyrimų niekas neatliko, tačiau tūkstančiai moterų teigia, jog šie kvapai padeda joms susikaupti ir suteikia jėgų.

Nuramins – levanda ir vanilė

Norite bendrauti ramioje švelnioje  aplinkoje ? Rinkitės kvepalus su vanilės, levandos ar kokoso riešuto kvapais. Jie ramina ir sukuria jaukią atmosferą. Yra moksliškai įrodyta, jog levandos kvapas ramina ir mažina skausmą bei įtampą. Jis dera su vanilės, kokoso kvapais.

Džiugiai ir romantiškai nuteiks – jazminas ir rožė

Džiugiam ir maloniam vasaros pasimatymui rinkitės jazmino ir rožės aromatus. Nuo senovės šie aromatai buvo skiriami jausmams įžiebti.

Kaip kvėpintis, kad kvepėtumėte ilgiau?

Šiuo metu taisyklė kvėpinti odą už ausų jau šiek tiek primiršta, tačiau ji vis dar tinka, jeigu norite būti apgaubtos malonaus kvapo debesėlio.

Tikrai vertėtų kvėpinti odą kaklo duobutėje. Čia arterijos priartėja prie pat odos, todėl kvepalų aromatas bus labai stiprus ir jis išsilaikys visą dieną.

Neužmirškite, jog ruošiantis į darbą verčiau rinktis tualetinį vandenį o ne kvepalus. Kvepalai- ilgiau išlaiko aromatą, o žmonių minią gali erzinti kvapų įvairovė. Taigi vietoj tokio įspūdžio kurio tikėjotės, galite sulaukti konfliktų darbe. Kvepalus pasilaikykite pasimatymui ar vakarėliams.

Nebijokite eksperimentuoti

Patyrusios vilioklės neretai kvepalus tiesiog sluoksniuoja ir derina vienus su kitais. Iš tikrųjų besikvėpindama 2-3 kvepalais iš karto galite gauti įspūdingų rezultatų. Tačiau galite ir nusivilti. Darykite šiuos eksperimentus kai esate viena ir niekur neskubate. Kas gali žinoti,- gal būt atrasite tik jums vienai būdingą ypatingą aromatą.

Kaip pirkti kvepalus, kad jais nenusiviltumėte?

  • Kvepalus rinkitės anksti ryte, kol jūsų nosis dar neišvarginta aplinkos kvapų ir nesate susierzinusi.
  • Niekada nepirkite kvepalų vos tik juos pauosčiusi. Pasiimkite patikusių kvepalų mėginuku supurkštą popierėlį namo. Neužmirškite užsirašyti kvepalų pavadinimo- kad nepamirštumėte. Leiskite šiam popierėliui išdžiūti ir sekantį rytą dar kartą įkvėpkite jo aromato. Ar jis vis dar jus traukia?
  • Jeigu kvapas jums vis dar patinka, – užpurkškite mėginėlio ant odos. Leiskite kvepalams pabūti ant jūsų odos bent 8 valandas. Taip jūs tikrai išsiaiškinsite kaip kvepalai jaučiasi ant jūsų kūno.
  • Niekad nepirkite nepažįstamų kvepalų Duty Free parduotuvėje. Iki tol, kol jūs nuspręsite, jog kvepalai jums nepatinka,  jau būsite sugrįžusi namo. Ar verta taip taškytis pinigais?

Daugiau skaitykite

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *