Homeopatiniai vaistai traumų gydymui

Homeopatiniai vaistai traumų gydymui

Homeopatiniai vaistai nėra pirmo pasirinkimo gydymas patyrus traumas, esant sumušimams ir patempimams. Todėl šis susirgimas visų pirma turi būti gydomi pagal gydytojo nurodymus. Homeopatinis gydymas yra tik pagalbinė priemonė

Arnica montana

Tai vienas iš populiariausių homeopatinių preparatų, naudojamas šviežių patempimų ir sumušimų gydymui. Jis labai pasitarnaus esant sutrenkimams, mėlynėms, išnirimams, raumenų patempimams. Arnika naudojama esant minkštųjų audinių traumoms, taip pat po chirurgininių operacijų ar dantų gydymo procedūrų. Šis preparatas taip pat gali būti skiriamas profilaktikai – jeigu manoma, jog gali įvykti trauma – pavyzdžiui sportinių varžybų metu. Jis taip pat naudojamas numalšinti skausmams po traumų. Manoma, jog jis gali būti naudingas kaip profilaktinė priemonė prieš šoką.

Bellis perennis

Šis preparatas naudingas esant gilesniems audinių pažeidimams, atsiradusiems dėl kritimų, automobilių avarijų arba po operacijų. Neretai šie žmonės jaučia šaltį ar sumedėjimo jausmą pažeistoje vietoje. Jeigu sutrenkus kurią nors kūno dalė arba patempus raumenį arnikos preparatai buvo neveiksmingi, Bellis perenis yra sekančio pasirinkimo preparatas.

Kombinuoto gydymo preparatai

Traumeel – gamintojas Heel

Daugiau skaitykite

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *