Vaistažolės lytiniam pajėgumui

Vaistazoles lytiniam pajegumuiVaistažolės lytiniam pajėgumui

Imbieras su medumi

Džiovintų imbiero miltelių ir medaus mišinys sumaišytas lygiomis dalimis  stiprina atmintį, žadina jausmingumą ir gydo impotenciją. Jį reikėtų vartoti po  pusę arbatinio šaukštelio 2–3 kartus per dieną, geriau prieš valgį.

1 Gudobelės antpilas

Liaudies medicinoje buvo tikima, jog gudobelės ne tik stiprina širdį, sureguliuoja nervų sistemos darbą bet ir  gali sustiprinti lytinę galią. Labiausiai ji tinka  tiems, kurie jau peržengė 50-mečio ribą. Pavasarį geriausia yra gerti gudobelės antpilą, vasarą geriau valgyti šviežias gudobelės uogas, o rudenį ir žiemą – gudobelių uogienes.

2 Gudobelės antpilas

Imamas vieną valgomąsis šaukštas sausų susmulkintų gudobelės žiedų. Jis yra užpilamas stikline verdančio vandens ir 15 min. kaitinamas  karšto vandens vonelėje (užvirinti negalima!). Tada  antpilą reikia palaikyti šiltai 45 minutes, po to  nukošti ir gerti po vieną stiklinę 3–4 kartus per dieną, geriau prieš valgį.

Gudobelės nuoviras

Vieną valgomąjį šaukštą gudobelės uogų reikia užpilti pusantros stiklinės verdančio vandens ir 30 min. pavirinti ant silpnos ugnies. Po to nuovirą atvėsinti, nukošti ir gerti po pusę stiklinės tris kartus per dieną, prieš valgį.

Ajerų šakniastiebiai

Ajerų šaknys yra puiki jėgas atstatanti ir tonizuojanti priemonė. Jie taip pat padeda sumažinti nervinę įtampą, stiprina lytinį pajėgumą.

Ajerų šaknų antpilas

Du arbatinius šaukštelius džiovintų  ajerų šakniastiebių miltelių reikia  užpilti  vienastikline vandens, 15 min. kaitinti karšto vandens vonelėje (ne-užvirinti!) ir  po to 2–3 val. palaikyti šiltu audeklu apvyniotame inde arba termose. Po to antpilą reikia  nukošti ir gerti po pusę stiklinės, pasaldinus medumi (arba cukrumi). Antpilas geriamas tris kartus per dieną, 30 min. prieš valgį.

Ženšenis

Nuo senovės buvo naudojamas vyriškam pajėgumui stiprinti, bei siekiant atgauti jėgas. Spiritinė ženšenio šaknų tinktūra pasižymi stipriomis lytinę galią stimuliuojančiomis savybėmis. Ženšenio tiktūra įprasrai yra  vartojama po 15–20 lašų 2–3 kartus per dieną, prieš valgį. Gydymo trukmė yra  3–6 mėnesiai, geriausia rudens bei žiemos laikotarpiu. Ženšenį geriau vartoti šaltuoju metų laiku. Varojant jo preparatus pavasarį ir vasarą, galite sulaukti priešingo efekto ir tik sumažinti lytinę potenciją.

Jonažolė

Pusantro valgomojo šaukšto džiovintos susmulkintos jonažolės žolės reikia užpilti viena stikline (250 ml) verdančio vandens. Uždengti ir palaikyti  šiltai apie pusę valandos. Po to antpilą nukošti ir gerti po pusę stiklinės 3–4 kartus per dieną. Geriau gerti 30 min. po valgio. Jonažolės antpilas  gydo impotenciją.

Putokšlis

Šio vaistinio augalo antpilas dažniausiai rekomenduojamas esant skausmingai ejakuliacijai. Jis taip pat gydo impotenciją ir pailgina jaunystę.

Antpilas ruošiamas taip. Vieną arbatinį šaukštelį sausos susmulkintos putokšlio žievės arba jo šaknų užpilti viena stikline 9250 ml) verdančio vandens ir 30 min. kaitinti verdančio vandens vonelėje. Po to atvėsinti, nukošti ir gerti po du valgomuosius šaukštus 4–5 kartus per dieną, prieš valgį.

Daugiau skaitykite

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *