Homeopatiniai vaistai nevaisingumui gydyti

Homeopatiniai vaistai nevaisingumui gydyti

Homeopatiniai vaistai nėra pirmo pasirinkimo gydymas esant moterų nevaisingumui. Todėl ši būklė visų pirma turi būti gydoma pagal gydytojo nurodymus. Homeopatinis gydymas yra tik pagalbinė priemonė.

Folliculinum

Šis preparatas gali būti naudingas moterims, kurioms nesiseka pastoti ir jų mėnesinių ciklas yra nereguliarus, neretai atsilieka savaitėmis. Jų mėnesinės gausios, su gausiais krešuliais. Šios moterys neretai jaučiasi silpnos, neturinčios valios, neretai visiškai neigia savo poreikius. Įprastai šis preparatas yra skiriamas taip : tris Folliculinum 30CH piliules ištirpinti po liežuviu 1 kartą per dieną . Vartoti nuo 0 iki 10 cikl dienos arba pagal gydytojo homeopato nurodymus.

Luteinum

Šis preparatas gali būti naudingas moterims, kurios serga policistinių kiaušidžių sindromu, gimdos fibrodiais arba endometrioze. Neretai joms yra padidėjęs estrogeno kiekis, nors kartais jos to ir nežino.  Šis preparatas indikuotinas kai mėnesinės prasideda anksti, ciklas yra trumpas ir yra liuteininės fazės defektai. Preparatas yra vartojamas taip : 3 piliulės Luteinum 30CH tra ištirpinamos po liežuviu 1 kartą dienoje. Preparatas vartojamas kasdien nuo 16 ciklo dienos iki mėnesinių pradžios arba pagal gydytojo homeopato nurodymus.

Kombinuoto gydymo preparatai

Šiuo metu nežinoma

Daugiau skaitykite

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *